MVV ’27 is momenteel druk bezig om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen en de gewenste versterkingen binnen te halen. Het merendeel van de kern van de selectie heeft al aangegeven uit te blijven komen voor MVV ’27. Daarnaast lopen er goede gesprekken met potentiële nieuwe spelers, die uiteraard wel moeten passen in het profiel van MVV ’27. Eén van die versterkingen voor komend seizoen is Wouter van Alphen (foto rechts, in Naaldwijk-shirt). De Technische Commissie is blij met de komst van de ervaren aanvaller. Naast de komst van spelers die vanuit de jeugd doorstromen, is dit een mooie versterking en verbreding voor de selectie komend seizoen. Wouter is geen onbekende in Maasland. Hij begon met voetballen in 1993 bij MVV ’27, doorliep alle selectie-elftallen en trainde menig huidig selectiespeler.Dit seizoen was de 34 jarige technisch vaardige aanvaller een vaste kracht bij vv Naaldwijk. We zijn blij dat hij MVV ’27 volgend jaar komt versterken  en kijken er naar uit Wouter straks weer in het rood-witte shirt te zien schitteren.