De tegenstander van vandaag was Westlandia uit Naaldwijk, een elftal dat net onder de kop van de ranglijst meedraait en in de uitwedstrijd werd er 2 – 2 gespeeld na een 0 – 2 voorsprong m.a.w. de kansen waren wel degelijk aanwezig maar dat werd gelogenstraft door ons zelf, want zoals al eerder gemeld in vele verslagen scoor je zelf niet uit vele 100 % kansen dan doet je tegenstander dat wel, en dat was in deze pot ook het geval. Het werd wel duidelijk dat Westlandia de betere ploeg was wat veldspel betreft maar de kansen waren voor MVV maar zoals gezegd scoren deden we niet en het was af en toe onbegrijpelijk dat de bal er niet in ging, en ja dan komt het moment in minuut 40 een klein slippertje en de 0 – 1 was een feit, best een tegenvaller maar we hadden nog 45 minuten om dat recht te trekken.

Nu dat gebeurde totaal niet want na 20 seconden in de tweede helft was het al 0- 2 en 3 minuten later was de wedstrijd gespeeld want na een wel heel slechte terugspeelbal was het ineens 0 – 3. Onze tegenstander vond het wel best en wij konden niet beter, strijd was er wel maar het voetbal vernuft was ver te zoeken. 5 minuten voor tijd werd het zelfs 0 – 4 en ja hoor 3 minuten later was het Niels die op de list van scorende spelers kwam te staan. De jonge scheids die in mijn ogen best goed floot (een pingel had wel op zijn plaats geweest) en veel toe liet floot voor het einde en zo waren we benieuwd wat onze medeploegen, die onderaan mee bungelen, hadden gedaan.

Met nog 5 wedstrijden te gaan, beginnend aanstaande dinsdag, thuis tegen de nummer 3 DSO 2 is nog steeds alles mogelijk. Kijk maar naar de ranglijst en wetend dat de laatste 4 wedstrijden precies zijn tegen de elftallen die maar 2 of 3 punten meer hebben dat je alles nog in eigen hand hebt, maar dan moet er wel gescoord worden en dat is heel de competitie al een puntje.

Opstelling: Ruud Rasens, Jay Degens (Roan Dechering), Stef van Velden (Jimmy vd Hoeven), Stijn van Wijk, Thijs de Vast, Thom de Koning (Dennis Terlouw), Dennis Kappert (Tim van Rijthoven), Jan de Baat, Bouke Schippers (Niels Scheffers), Mac de Vetten, Cor Verboon.