Deze wedstrijd was er een tussen de beide staartploegen van de afdeling, dus was het zaak om deze pot winnend af te sluiten, en ja het begin was hoopgevend want net als in de uitwedstrijd stonden we welgeteld na 4 minuten op een voorsprong van 1 – 0 (uit werd het toen 5 – 1 voor HVC ). Het doelpunt werd gescoord door Bauke die na mooi doorzetten van Jan de bal koppend achter de keeper wist te krijgen, zowaar een mooi begin en het vertoonde spel zag er gewoon goed uit wat resulteerde in een licht veldoverwicht. Maar na een onnodige overtreding kreeg onze tegenstander een directe vrije trap op 25 meter van de goal en eerlijk is eerlijk de nummer 8 maakte een wonder mooie goal want de bal verdween onhoudbaar voor Mark in de linkerbovenhoek dus 1- 1. MVV bleef na deze domper de aanval zoeken en dat bracht twee 100 % kansen. Eerst was het Thijs die naast schoot ( veld is best hobbelig ) en daarna was het Bauke die zijn schot geblokt zag worden door de goed spelende keeper van HVC die even later ook nog een kopbal tegen- hield van dezelfde Bauke en zo was de ruststand 1 – 1 met redelijk goed voetbal van beide kanten.

Zijn de laatste woorden van de eerste helft redelijk goed, nu dat kunnen we echt niet zeggen van de tweede helft. En dat gold voor beide ploegen want het niveau zakte behoorlijk en het werd duidelijk een degradatieduel. Beide teams probeerden het wel maar buiten een kans van onze tegenstander was er niet veel meer te zien wat uitgespeelde kansen betreft en zo eindigde de wedstrijd in 1 – 1 en daar hebben beide ploegen niet veel aan.

We liepen een puntje in op de andere teams die onderin meedraaien en met de wetenschap dat alleen de onderste direct degradeert en de twee ploegen daar boven p/d moeten gaan spelen is er nog van alles mogelijk met nog 7 wedstrijden te spelen maar ons grote dilemma is het scoren want 12 goals in 17 wedstrijden dat is wel verdomd weinig.

Opstelling: Mark van Barneveldt, Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers (Tim van Rijthoven), Jim vd Hoeven, Stijn van Wijk, Thijs de Vast, Stef v Velden (Kane de Graaf), Max de Vetten, Alec de Koning (Jay Degens), Jan de Baat, Bouke Schippers.