We kregen vandaag de koploper op bezoek en kregen we in de uitwedstrijd die we met krap 1 – 0 verloren al complimenten van de tegenstander zo was het nu ook weer en ze konden niet geloven dat we onderaan staan ( ja dat staan we na deze ronde ) en ja dat is leuk en aardig maar je koopt er weinig voor. Ik was er wegens uitzieken van een griep niet bij maar ik hoorde van mijn buurman ( Arie v Tielen ) dat de nederlaag dik onverdiend was, het is nu eenmaal zo als je bovenin meedraait dan zit er vaak alles mee ( groot voorbeeld is 020 ) en zit je in de onderste laag dan juist weer niet. Onderstaande verslag is geschreven door Stef van Velden ongecensureerd.

Na de nederlaag van vorige week moesten we weer vertrouwen krijgen in de ploeg, nu het blessure leed weer de goede kant op gaat kunnen we gaan bouwen aan een positief resultaat. Je kan vooraf zeggen dat je niks te vertellen zal gaan hebben tegen de koploper  en vooral na de afgelopen resultaten. Beide ploegen begonnen sterk aan de eerste helft met kansen over en weer, aan de MVV kant werden de kansen goed uitgespeeld alleen ontbrak het aan de afronding. Dennis Terlouw werd een paar keer goed voor de keeper gezet maar verzuimde te scoren. Na vele corners aan de kant van Voorschoten die de Maaslanders niet goed wist weg te werken viel er een corner bij de eerste paal binnen, een deuk in het vertrouwen aan MVV zijde. Dit bleek echter in een motivatie uit te rollen. Eindelijk na weken was er weer passie en strijd te zien in het veld.

De beloning hiervoor moest op zich laten wachten in de 2 e helft invaller en auteur van dit stukje Stef wist in minuut 83 de bal over de keeper heen te krijgen in de goal. Ondanks deze boost in het vertrouwen van het team om tegen de koploper toch een punt te pakken was het toch Voorschoten die door een goede individuele actie 3 Maaslanders  in de lure legde uiteindelijk kon uithalen voor de 1 – 2 in minuut 88 wat tevens ook de eindstand was na het laatste fluitsignaal van de scheids. Een compliment naar de mannen hoe ze tegen de koploper hebben kunnen opboxen en na weken hebben kunnen laten zien dat we met passie en strijd echt tegenstand kunnen bieden tegen onze tegenstanders. Hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten en vertrouwen terugvinden in de groep.

Een journalist in wording dat is te lezen Stef bedankt super gedaan van je. Hieronder de opstelling met apart de wisselspelers ik heb niet meegekregen wie voor wie is ingevallen dus nu maar zo.

Opstelling: Mark van Barneveldt, Dennis Kapert, Bram Scheffers, Jim vd Hoeven, Stijn van Wijk, Thijs de Vast, Sjors Vreugdenhil, Dennis Terlouw, Max de Vetten, Thom de Koning, Alec de Koning (Roan Dechering), Thom de Koning (Loyd Rijnsburger), Bouke Schippers.
Wisselspelers: Stef van Velden, Roan Dechering, Jay Degens, Tim van Rijthoven, Loyd Rijnsburger en Kane ?.