Aanstaande zaterdag kunnen alle teams van MVV ’27 hun nieuwe tenues in ontvangst nemen. Zoals we eerder al berichtten via onze website, was de levering van de nieuwe tenues wat vertraagd, maar inmiddels zijn alle broekjes, sokken en shirts binnen op sportpark De Commandeur. Dankzij onze trouwe sponsoren kunnen alle MVV ’27-teams binnenkort dus schitteren in hun nieuwe tenues.

Dit betekent dat de leiders van alle teams de tas met de nieuwe tenues kunnen ophalen. Dit kan aanstaande zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur in de kantine. Aanstaande zaterdag spelen de teams voor het laatst in de ‘oude’ tenues. Ons eerste elftal zal als eerste team aanstaande zaterdag hun wedstrijd spelen in het nieuwe tenue tijdens de derby tegen VDL. Na zaterdag mogen alle teams vervolgens aantreden in hun nieuwe wedstrijdkleding.

We vragen jullie allemaal verantwoordelijk en zuinig om te gaan met de nieuwe kleding en willen daarom graag dat de tenues in de teamtassen blijven en wekelijks dus in zijn geheel worden gewassen. Over het inlevermoment van de oude tenues volgt later nog nadere berichtgeving.

MVV ’27 is alle teamsponsoren enorm dankbaar dat alle leden vanaf volgende week mogen spelen in deze prachtige, nieuwe tenues! Een speciaal woord van dank gaat uit naar Sport 2000 Naaldwijk, die betrokken is geweest bij het ontwerp van het tenue en alle kleding heeft geleverd aan MVV ’27.