Namens Triple Group zette mede-eigenaar Marcel van der Zwan onlangs zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract, wat zijn bedrijf voor nog eens drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbindt. Triple is al jaren trouw sponsor van MVV ’27 en zal dit dus in ieder geval tot de zomer van 2024 blijven.

Triple Group is sinds de start in 2006 uitgegroeid naar hét kennis- en netwerkcentrum voor de glastuinbouwketen. Met haar ervaren team kan Triple ondernemers ondersteunen op allerlei vlakken: van samenwerking en overname tot en met ontwerp en bouwcoördinatie van een nieuwbouwplan. Met kennis van zaken en een breed netwerk gaat Triple graag met een oplossings- en resultaatgerichte aanpak voor haar klanten aan de slag om hun ambities te verwezenlijken.

Maaslander Marcel van der Zwan vormt samen met Maarten Veltman en Marcel Eek de directie van het in Maasdijk gevestigde bedrijf. Marcel was in het verleden een aantal jaren zelf voorzitter van de sponsorcommissie van MVV ’27. Ook zijn beide dochters Melissa en Britt zijn actief lid geweest van onze vereniging.

MVV ’27 is Marcel en zijn bedrijf Triple Group dankbaar voor de verlenging van het sponsorcontract en hoopt dat beide partijen in de toekomst nog lang op een prettige manier mogen samenwerken.