Zaterdag trapten Jos Mosterd en Arno van Nierop, de oudste en jongste speler van ons Elftal van de Eeuw, ons 90-jarig jubileum af. Zij sneden twee enorme MVV-taarten aan, waar vele MVV’ers van gesmuld hebben.

1 mei bestond MVV ’27 90 jaar. Met de speciale taarten, die ons werden aangeboden door Bakkerij Van den Berg, zijn we het feestjaar begonnen.

De taart is slechts het begin van een mooi aankomend jubileumjaar. Na zaterdag staan er nog vele activiteiten op het programma. Zo is er in juni een bijzondere, uitgebreide editie van onze familiedag, kunnen we in het najaar uitkijken naar een nieuwe MVV-jubileumkrant en krijgen we diverse fraaie jubileumuitingen op en rond ons sportcomplex. Ook staan er nog enkele andere speciale andere activiteiten op de planning. Meer volgt uiteraard op onze website en social media-kanalen.