IMG_1065

Vorige week vrijdag is de eerste bingoavond in onze kantine een doorslaand succes gebleken. Rond de zestig deelnemers kwamen op het groot opgezette festijn af. De prijzen leken eindeloos en zo had bijna iedereen wel prijs deze avond. Bijna iedereen, dat wil zeggen naar alle verwachting slechts één niet, de auteur van dit verslagje.

Een excuus daarvoor zit hem in het tempo waarop ‘mastercaller’ Sjaak de nummers voorbij deed razen. 16…47…29…8…11 het was nauwelijks bij te houden, althans voor de twintigers in de zaal. De doorgewinterde bingo-cracks teerden volledig op hun ervaring en dat legde hen geen windeieren. Gelukkig waren er enkelen, nog wel zo fair om de jeugdige concurrentie van tips te voorzien. We lichten er één uit: de nummers 1 tot en met 15 staan altijd in het meest linkse rijtje, 16 tot en met 30 in die daarnaast, enfin weer iets geleerd.

Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar Astrid Koene, zij won de wasmachine. Rond de klok van elf waren alle getallen wel een keer genoemd en de prijzen verdeeld. Moe maar voldaan van de binguitputtingsslag keerde eenieder huiswaarts.

IMG_1064                             IMG_1062