Wedstrijdbalsponsor: Persoon Outdoor Living

Aanstaande zaterdag is DUNO te gast op Sportpark De Commandeur. De Hagenaars maken, net als MVV ’27, een moeizaam seizoen door en doen ook alle pogingen uit dat rechter rijtje weg te komen. Opmerkelijk is dat de ploeg van Jan Linkerhof, ondanks de lage positie, weinig tegentreffers (14 stuks)  heeft moeten incasseren. Daarentegen heeft men kennelijk wel een scoringsprobleem, want met slechts acht treffers blijft men behoorlijk achter op de andere ploegen.

Ach, het doelsaldo van MVV ’27 heeft zo ongeveer dezelfde verhouding (21-26) en zo is te verklaren dat we vanmiddag een heuse topper in huis kunnen beleven. Beide ploegen beginnen met tien verzamelde punten aan het onderlinge treffen.

Al in het seizoen 1967-1968, het eerste jaar voor MVV ’27 in de KNVB, kwamen de Hagenaars voor het eerst naar Maasland en herhaalden dat daarna in nog eens twaalf jaargangen. De laatste keer was dat in 2013-2014. Toen werd het in Maasland 0-0 en in Den Haag 1-1. Of de verhoudingen weer zo gelijk liggen, kunnen we aanschouwen vanaf 14.30 uur.

We wensen scheidsrechter Persoon, beide ploegen en hun aanhang een leuk en vooral sportief duel toe.

 

Persoon Outdoor Living