De teamindelingen voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Ook is een groot deel van de trainers en begeleiders ingevuld voor komend seizoen. We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de laatste plekken in te vullen.

De teamindelingen voor de jeugdteams zijn tot stand gekomen na overleg met technische commissie, jeugdcoördinatoren, trainers en leiders. Naast dat er wordt gekeken naar de kwaliteit van de spelers, wordt er ook rekening gehouden met leeftijdsgrenzen en kijken we bij de jongste jeugd ook naar het sociale aspect zoals vriendjes in een team.

Teamindelingen zijn te bekijken via onderstaande link:

– ABC-jeugd
– DEF-jeugd

D teamindelingen van de meisjes worden volgende week gepubliceerd.

We realiseren ons dat deze indeling mogelijk niet bij iedereen voldoet aan zijn verwachtingen. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, reageer dan gerust naar TC jeugd via e-mail:  tc@mvv27.nl.

Begeleiding van de elftallen: extra trainers en leiders zeer welkom
Zoals elk jaar is ook het vinden van de begeleiding voor alle teams een behoorlijk karwei. MVV ’27 is een vereniging voor en door de leden. Het gehele jeugdkader bestaat uit vrijwilligers, leden van MVV ’27 en/of uit ouders van jeugdleden.

Veel teams hebben gelukkig al voltallige begeleiding. Maar voor een aantal teams kunnen nog hulp (trainers en/of leiders) gebruiken. In de bestanden van de teamindelingen (zie hierboven) staan de verschillende vacatures per team aangegeven.

Heb je een paar uurtjes per week over? Reageer even naar het jeugdbestuur of technische commissie ( tc@mvv27.nl of jeugd@mvv27.nl ). Het zou geweldig zijn indien we in augustus kunnen starten met begeleiding voor elk team. De club kan jouw hulp goed gebruiken!

Start van het nieuwe seizoen
De jeugdteams starten vanaf 17 augustus weer met de trainingen. Wanneer jouw team precies begint, zie je hieronder.

– Selectieteams (A, B, C, D) gaan van start in de week van 17 augustus.
– Niet-selectieteams (A, B, C, D) gaan van start in week van 24 augustus
– 
Complete E- en F-jeugd gaan van start in de week van 24 augustus

Teams die een afwijkende startdatum hebben worden hierover door hun trainer geïnformeerd. Het trainingsschema met de exacte trainingstijden wordt de komende week via de site gepubliceerd.

De eerste bekerwedstrijden worden gespeeld op 22 augustus (A1, B1, C1) en 29 augustus (overige jeugdteams).