Staat zaterdag 6 juni al omcirkeld in jouw agenda? Van 12.00 uur tot ’s avonds laat is dan de feestelijke Familiedag van MVV ’27. Je kunt je nu aanmelden!

We beginnen de dag op 6 juni om 12:00 uur met een toernooi voor de C- en D-jeugd. Nadat om 14:00 uur het winnende team in deze categorie bekend is, starten de E- en F-pupillen en de Mini-F aan hun toernooi. Behalve de toekomstige talenten van MVV ’27 worden ook hun ouders van harte uitgenodigd om hun talenten op het voetbalveld te vertonen. Het toernooi kent dit jaar een extra uitdaging in de vorm van broekvoetbal.

Sixties-toernooi en afscheidswedstrijd
Om 16:00 uur wordt het startsein gegeven voor het Sixties-toernooi voor de senioren en de A- en B-junioren. Iedereen kan hiervoor zijn eigen teams samenstellen, die uit minimaal zes personen dienen te bestaan. Het voetbalgedeelte wordt om 18:00 afgesloten met een afscheidswedstrijd ter ere van de oudjes Joop van Berkel en Bram van der Lely die na vele tientallen jaren hun voetbalschoenen in de wilgen gaan hangen.

Veel te beleven
Behalve de onderlinge strijd tussen de lijnen is er op Familiedag nog veel meer te beleven. Zo zijn er voor de jeugd na afloop van hun toernooi poffertjes, is er vanaf 16.00 uur een buikschuifbaan voor de jongste kinderen, speelt de band “Spek & Boogert” vanaf 17:30 uur het terras plat en draaien MVV-DJ’s vanaf 19:30 uur muziek voor elk wat wils. Jong én oud kan zich vanaf 18:00 uur tegoed doen aan overheerlijk BBQ-vlees (kipsaté, hamburger , sjasliek en Hawaï-stick voor volwassenen en kinderspies of hamburger voor kinderen), diverse salades en uiteraard stokbrood.

Verkiezingen
Om 20:00 uur is de uitreiking van de Rien van Eijmeren Award en de bekendmaking van de winnaars van de jaarlijkse verkiezingen. Tussendoor en na dit officiële gedeelte zal onder onderen DJ Remco de muziek verzorgen.

Al met al belooft het dag te worden waar alle leden van MVV ’27, maar uiteraard ook anderen die de club een warm hart toedragen, zich prima kunnen vermaken.

Voetbalprogramma:
12:00 – 14:00: Toernooi C- en D-jeugd
14:00 – 16:00: Toernooi E-, F- en Mini-F +ouders
16:00 – 18:00: Sixties-toernooi Senioren, A- en B-junioren
18:00 – 18:30: Benefietwedstrijd Bram van der Lely en Joop van Berkel

Inschrijven
Aanmelden voor de Mini F, F en E is niet nodig. Voor de overige categorieën is digitale inschrijving voor de voetbaltoernooien noodzakelijk (uiterlijk donderdag 4 juni). Dit kan via deze links:

=> Aanmelden C- en D-jeugd toernooi

=> Aanmelden Sixties-toernooi Senioren, A-en B-junioren (inschrijven per team)

Graag tot 6 juni!