Update: MVV ’27 A1 gaat aanstaande zaterdag per bus naar hun finalewedstrijd in Rotterdam. Er is nog plaats voor supporters! De eerste 24 supporters die zich melden bij Hans Meeuwisse (06-53194163) kunnen (kosteloos) meerijden!

Met de wetenschap van een 6-1 voorsprong na de thuiswedstrijd leek de return in Gouda tegen sv DONK een formaliteit. Niets bleek minder waar.

MVV ’27 A1 startte voortvarend en laat tot tweemaal toe na de score te openen. sv DONK, dat bekend staat om haar harde werken, liet zich echter evengoed gelden en zij openden vlak voor de rust zelfs de score: 1-0.
De tweede helft kenmerkte zich tot een groot offensief van sv DONK dat met bezieling en geloof speelde. Door een verrassende penalty 15 minuten na rust wist sv DONK de score zelfs naar 2-0 te tillen.

MVV ’27 A1 mistte vervolgens vier enorme kansen om de zaak verder te klaren, maar het harde werken werd uiteindelijk toch beloond met de 2-1 van Max de Vetten. Met een totaal score van 7-3 neemt MVV ’27 A1 ook duidelijk afstand van sv DONK.

Finalewedstrijd
De finale zaterdag aanstaande is tegen het Rotterdamse vv CKC, een tegenstander van formaat.
A1 heeft dan de mogelijkheid zich voor het eerst in de geschiedenis van MVV ‘27 in de hoofdklasse te spelen. De wedstrijd begint om 14.00 uur op de locatie van RKSV Leonidas in Rotterdam (Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam). Alle support is uiteraard van harte welkom!