MVV ’27 1 kent een trouwe supportersgroep. De trouw en de support is bij velen groot. Helaas klinken er de laatste periode ook negatieve geluiden. De spelers, staf en het bestuur roepen de supporters op juist nu het team te steunen.

De supporters van MVV ’27 1 zien we zelfs in uitwedstrijden veel langs de lijn staan. Dat geeft meteen de verbondenheid van onze club aan. Helaas klinken er in de afgelopen periode vanuit enkele supporters negatieve geluiden richting spelers en staf. Begrijpelijk is als je als supporter (net als speler of staflid) soms vanuit emotie of teleurstelling iets roept of zegt. Helaas vernemen we ook negatieve reacties, op de man af, die niet passen bij de normen en waarden van onze club. En hiermee steun je MVV ’27 zeker niet.

De selectie maakt een uiterst zwaar seizoen door waar juist steun zeker op zijn plek is. Onder deze omstandigheden strijdt de selectie met volle kracht voor lijfsbehoud in de 2e klasse. De kans op succes bij deze missie neemt sterk toe als iedereen achter onze selectie gaat staan en de ploeg als 12e man steunt.

We hopen de komende wedstrijden, te beginnen tijdens de komende Super Saturday tegen Lyra, te mogen rekenen op alle support!