foto ondertekening

Het bedrijf Good Experience van  Ria van Leeuwen heeft onlangs haar sponsorcontract met MVV ’27 met drie jaar verlengd. Op de foto ondertekent Ria het contract waardoor haar bedrijf zich in ieder geval tot en met het seizoen 2016/’17 als bronzen vriend verbindt aan MVV ’27.

Ria is geen onbekende van MVV ’27. In het verleden heeft zij ook onder andere gefungeerd als verzorgster van het damesteam van MVV’27. Haar praktijk richt zich op natuurgerichte therapie. Deze therapie houdt zich bezig met het in balans brengen en houden van lichaam en geest. Klachten en aandoeningen zijn een signaal dat deze balans is verstoord. Door toepassing van verschillende behandelingen en massagetechnieken hoopt Good Experience deze ongemakken bij haar klanten te verhelpen. Voor meer informatie over de praktijk en de verschillende therapieen kunt u terecht op de website van Good Experience.

MVV ’27 is blij met de verlenging van het contract met Good Experience en hoopt dat beide partijen in de toekomst nog lang zullen profiteren van de samenwerking.

good experience