UITREIKING PRESENTATIEGIDS_20140830_012

De spiksplinternieuwe Seizoensgids van MVV ’27 is gelanceerd. Zaterdag namen Roel Nooteboom en Gianno Fa de eerste exemplaren in ontvangst uit handen van voorzitter Rita van Hardeveld. De Seizoensgids 2014-2015 ligt komende week op iedere deurmat in Maasland.

De Seizoensgids 2014-2015 geeft een prachtige inkijk in de ambities, mensen en verhalen van de Maaslandse voetbalclub. In alle geledingen van de club werpen trainers, spelers en supporters hun blik op het aankomende seizoen. Zo blikt aanvoerder Roel Nooteboom vooruit op het seizoen van MVV ’27 1, Hans Zwaard neemt ons mee in de verwachtingen voor het voetbaljaar van de G-spelers en spreekt trainer Randy van Veen zijn ambities uit voor de C2 van komend seizoen.

Ook biedt de 28 pagina’s tellende Seizoensgids een kijkje achter de schermen van onder meer de Sponsorcommissie, de Commissie Aandacht en drie jonge fysiotherapeuten van de vereniging.

Vorig seizoen bracht MVV ’27 voor het eerst een Seizoensgids uit. De gids verscheen toen alleen digitaal en is met veel positieve reacties ontvangen. De positieve ontvangst, de binding van MVV ’27 met Maasland en de vele mooie verhalen die deze editie van de Seizoensgids te bieden heeft, zijn aanleiding om de gids dit jaar huis-aan-huis in Maasland te verspreiden. Ieder huishouden (tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag en Vlietzight) vindt de komende dagen een exemplaar op de deurmat. Voor mensen buiten Maasland is de gids vanaf zaterdag 6 september in de kantine of bestuurskamer van MVV ’27 af te halen. Uiterlijk aanstaande donderdag verschijnt de Seizoensgids ook digitaal op onze website.

De Seizoensgids is een productie van de Communicatiecommissie van MVV ’27 en gedrukt door sponsor Jobbe. Zaterdag namen Roel Nooteboom (MVV ’27 1) en Gianno Fa (F2), die beiden met een interview een plaats hebben in de Seizoensgids, de eerste exemplaren in ontvangst. Vanaf maandagavond ploft de gids op de eerste deurmatten in het dorp.

Heb je vragen op opmerkingen over de Seizoensgids? Stuur dan een mailtje naar communicatie@mvv27.nl.